Skip to content
Világszínvonal hírek:
Musical készül Zorán életéből PDF Nyomtatás E-mail
2008. June 17.

Image
Zorán élete Musicalben
Színre viszik Zorán életét. A zenés darab ősbemutatója a balatonfüredi Füredfesten lesz. A huszonnyolc dalból álló műben megszólalnak a hatvanas évek slágerei. Az énekes egyelőre óvatos: csak akkor mond véleményt a musicalről, ha már színpadon látta, hallotta. Vándorfi László rendező három évvel ezelőtt álmodta színpadra Zorán legismertebb dalait. A Boldog idők előkészítésével tavaly ősszel kezdett el foglalkozni, de csak mostanra sikerült megszerezni a szerzők hozzájárulását.
– Fontos leszögeznem, hogy nem egy életrajzi szemléletű darabról van szó: Zorán huszonnyolc legnépszerűbb dalát fűztem egymásba, így alkotva egy egységet – mondta el Vándorfi.

– Zoránnak és szerzőtársainak, Pressernek és Dusánnak is tetszett az ötlet. A musicalben nincs próza, csak zene és dal. A darab egy életvégi kocsmában játszódik, és amikor megszólal a Záróra című szám, akkor megérkezik a vándor, vagyis maga Zorán, Egy mozdulatlan panoptikumba csöppen, ahol sorjában megelevenednek a figurák, életre kel a múlt – ismertette a musical fontosabb részleteit a rendező, aki látványos színpadi produkciót ígér.
– Zoránnak három énje jelenik meg a színpadon: a gyermeki-, az általános és egy cinikus bohóc, aki mindig kimondja az igazságot. Húsz szereplős, látványos produkcióval készülünk, amelyet rengeteg mozgáselem és tánc egészít ki. A mű nemcsak Zorán életét, hanem testvérét Dusánt, az örök barátot Pressert, és magát a nagy generációt is megidézi. Mindenki számára értékes, követhető, mély és értékes musical lesz. A szabadtéri FüredFest után a darabot átvisszük kőszínházba – árulta el Vándorfi.
Lapunk természetesen kíváncsi volt rá, mit mit szól Zorán a róla készülő musicalhez.
– Amíg nem láttam a darabot, addig nem szeretnék róla nyilatkozni – zárta rövidre Zorán.

ocskózsolt
 
< Előző   Következő >
Advertisementkazmereshuba144.jpg
Megnézem

Még több képregény!Online TV nézés


Copyright vEsti24

Egészségügyi hírek

Hasznos tudnivalók

Aktuális időjárás >
Menetrendek >
Műsorok >
Térképek >
Tudakozó >
Valutaváltó >
Műholdkép

Kérdezzen bátran!

Keressen minket!


Betegjogi-Jogi-Biztosítói-Szakértői-Perstratégiai konzultációs iroda

MonaPhone

Ingyenes internetes videóbeszélgetés a regisztrált felhasználóink részére
MonaPhone 2.2 letöltés


Elfelejtett jelszó?