Skip to content
Világszínvonal hírek:
Humánmeteo: erős fejfájásra számítsunk PDF Nyomtatás E-mail
2016. April 29.

Pénteken ismét fronthatásra készülhetünk, a hideg- és a melegfrontra érzékenyek panaszai egyaránt erősödhetnek. Többeknél jelentkezhet fejfájás, vérnyomáspanasz. 

Reggel még viszonylag hűvös lesz, de fagyokra már nem kell számítani. Azonban érdemes rétegesen, jól variálhatóan öltözködni. Továbbra is nagy a megfázásveszély, célszerű erősíteni az immunrendszert, fokozni a vitaminbevitelt. Eleinte még előfordulhatnak ízületi panaszok, amelyek napközben várhatóan enyhülnek. A borongós időben a hő- és komfortérzet kissé csökkenhet, a kevés napsütés miatt általában gyenge, mérsékelt UV-sugárzásra lehet készülni.

A csapadékos területeken a légköri pollenkoncentráció alacsony lesz, másutt a tölgy és a kőris pollenje okozhat főként panaszokat az allergiásoknál.

Főként délen és keleten várható csapadék, a nedves utak csúszóssá válhatnak, ajánlott mérsékelni a sebességet - ajánlja a Meteoklinika.Pénteken kettősfronti hatás érvényesül, a hideg- és a melegfrontra érzékenyek panaszai egyaránt fokozódhatnak. A különböző eredetű fejfájásos panaszok erősödése várható.
Ajánlott a szokottnál több, lehetőleg cukormentes folyadékot inni, este kerülni a nehezebben emészthető ételek fogyasztását. Egy-egy csésze zöld tea elfogyasztása is segíthet a lehangoló, álmosító időben. Pénteken, illetve a következő napokban is jelentkezhetnek vérnyomáspanaszok, ajánlott több időt fordítani pihenésre, kerülni a stresszes helyzeteket.

 

 

 
< Előző   Következő >
Advertisementkazmereshuba002.jpg
Megnézem

Még több képregény!Online TV nézés


Copyright vEsti24

Egészségügyi hírek

Hasznos tudnivalók

Aktuális időjárás >
Menetrendek >
Műsorok >
Térképek >
Tudakozó >
Valutaváltó >
Műholdkép

Kérdezzen bátran!

Keressen minket!


Betegjogi-Jogi-Biztosítói-Szakértői-Perstratégiai konzultációs iroda

MonaPhone

Ingyenes internetes videóbeszélgetés a regisztrált felhasználóink részére
MonaPhone 2.2 letöltés