Skip to content
Világszínvonal hírek:
Fejfájást okoz a légköri változás
2015. November 10.

Image
fejfájás
Északnyugat felől egyre több fátyol, majd középszintű felhőzet érkezik, így reggel már országszerte erősen felhős lesz az ég.

Tovább...
 
Hét alváshiba
2015. November 10.

Image
alvászavar
Hányszor fordul elő veled egy héten, hogy a bárányokat számolgatod éjszaka alvás helyett. Nem vagy egyedül a problémával, sokan küzdenek alvási nehézségekkel.

Tovább...
 
Kiváló lesz a borok minősége
2015. October 27.

 

Image
Kiváló
Idén 17,5 millió kiló szőlőt dolgoz fel a Varga Pincészet. Ekkora mennyiségből a tavalyihoz képest 50 százalékkal több bort készítenek. A borászat szerint, jövőre el is tudják adni a többletet, hiszen kiemelkedő lesz a 2015-ös borok minősége. Idén a cég 400 millió forintot költött fejlesztésekre is, jövőre ez az összeg el fogja érni az 1 milliárd forintot.

Tovább...
 
Egy cég kerülhet a MÁV és a Volán fölé
2015. October 12.

 

Image
Volán
A nagy szervezetek integrációjának rendkívüli idő- és költségigényessége miatt nem tartja szükségesnek a MÁV és a Volán-társaságok szervezeti összeolvasztásának megvalósítását Vitézy Dávid. A közösségi közlekedési koncepciót kidolgozó miniszteri biztos a Magyar Időknek elmondta, úgy látja, jelenleg az állami szereplők közpénzből egymással versenyző szolgáltatásokat tartanak fenn, ami nem hatékony. 

Tovább...
 
A fűtés is lehet veszélyes!
2015. October 01.

 

Image
Fűtés
Bár a hűvösebb időben egyre több otthonban kezdenek el fűteni, még nem késő a hivatalos fűtési szezon kezdete előtt szakemberrel ellenőriztetni a tüzelő-fűtőberendezéseket és az égéstermék-elvezető rendszereket – tudatta a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Tovább...
 
Újabb rossz hír érkezett Kínából
2015. September 23.

Image
GDP
Hat és féléves mélypontra esett a kínai feldolgozóipar teljesítménye, elemzők szerint szinte teljesen biztos, hogy a GDP-növekedés üteme 7 százalék alá esik az év második felében. 

Tovább...
 
Újabb hat sportolót tiltottak el doppingolásért
2015. September 23.

Image
Dopping
Kedden, több mint fél évvel azután, hogy a legjobb orosz gyaloglókat szinte egytől egyig eltiltották doppingolásért, a szakág hat másik kiemelkedő képviselőjét büntették meg Oroszországban hasonló okokból.

Tovább...
 
Néhány éven belül a bankokban köthetik a biztosítások többségét
2015. September 14.

 

Image
Biztosítás
A hazai biztosításoknak immár jóval több, mint harmadát bankfiókban kötik. A bankbiztosítás több tőről fakad: volt, hogy bankok hoztak létre biztosítókat, más bank a stratégiai együttműködést választotta. A bankbiztosítás számos előnyt biztosít az ügyfelek számára: egyfelől roppant kényelmes egy olyan helyen megkötniünk a biztosítást, ahol egyéb pénzügyeiket már korábban is intézték, ismerik a tanácsadót, így mind az ő személye, mind a bank felé már eleve rendelkeznek azzal a bizalommal, ami a biztosításkötésnek is fontos feltétele.

Tovább...
 
Egyre több a beteg mig­ráns
2015. September 07.

 

Image
Beteg
A hideg idő máris meg­vi­selte a más ég­haj­lat­hoz szo­kott mig­rán­so­kat. Tö­me­ges a ko­moly meg­fá­zás. A Honvédkórház munkatársai folyamatosan dolgoznak a déli határon: egyre több embert, főként gyerekeket megfázással kezelnek. Csak szombaton több kismamán is segíteni kellett. Folyamatosan látják el a speciális mentők a migránsokat, akik legtöbbször kiszáradás, kimerültség és megfázás miatt szorulnak ellátásra - közölte Ursinyi Krisztián, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ mentőcsoportjának vezetője vasárnap Röszkén.

Tovább...
 
Migrációs egészségügyi szakembereket képeznek
2015. August 27.

 

Image
Képzés
Migrációs egészségügyi szakemberek képzéséről állapodott meg a Pécsi Tudományegyetem (PTE) és a Kremsi Duna Egyetem. Szilárd István tudományos főtanácsadó, a PTE migrációs egészségügyi munkacsoportjának vezetője az eseményhez és a népegészségügyi kutatóhelyek Pécsett zajló konferenciájához kapcsolódó sajtótájékoztatón elmondta: az osztrák egyetemen jövő tavasszal, a pécsin jövő ősszel induló, Európában úttörő jellegű mesterképzésen évfolyamonként 20-25 egészségügyi dolgozó vehet részt.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 25303
Advertisementkazmereshuba324.jpg
Megnézem

Még több képregény!Online TV nézés


Copyright vEsti24

Egészségügyi hírek

Hasznos tudnivalók

Aktuális időjárás >
Menetrendek >
Műsorok >
Térképek >
Tudakozó >
Valutaváltó >
Műholdkép

Kérdezzen bátran!

Keressen minket!


Betegjogi-Jogi-Biztosítói-Szakértői-Perstratégiai konzultációs iroda

MonaPhone

Ingyenes internetes videóbeszélgetés a regisztrált felhasználóink részére
MonaPhone 2.2 letöltés


Elfelejtett jelszó?