Skip to content
Világszínvonal hírek:

Júl 07
2015

Lelkes Miklós: Európa elrablása (Kidnapping of Europe)

Írta: Lelkes Miklós, politikahazai politikaEurĂłpaerkölcs

Európát (Európét, a gyönyörű földi királylányt), akiért, a mítosz szerint, két földrész versengett, végül a harmadik vetélytárs, az istenek királya, Zeusz rabolta el, aranyló szőrű bika képében.

Hát, hogy bika képében, az meglehet, de szerintem nem Zeusz volt a rabló, hanem az ördög. Nászukból pedig, a mítosszal ellentétben, nem nagy királyok születtek, hanem gonosz, címeres gazemberek.

Európát sokszor elrabolták, nehéz volna összeszámolni, hogy hányszor. Elrabolták, és arra kényszerítették, hogy raboljon, fossza ki a fél világot, vagy annál még többet is. Elrabolták, Isten (nem Zeusz!) nevében, hogy az Ördögöt szolgálja, ne valamiféle jót akaró, emberszerető, elképzelt Égben lakót. Ezt ,fügefalevéllel takartan, álszent szóval, úgy hívták: gyarmatosítás.

Később meg jött, mindét oldalról, az első világháború. Európát megint elrabolta az Ördög, majd pedig, Isten nevében, megáldatta a fegyvereket mindkét harci oldalon. Ügyes trükk! No és a második világháború, - de jó ráfogni arra az über allesről üvöltöző bajszosra, hogy mindenért ő volt a felelős, meg néhány fő szolgája! A nürnbergi per, gondolkozás nélkül, annyit sem ér, mint amit a kutya hátul kinyom..

Az értelmes, tárgyilagos gondolkozás ma sem jellemző Európára. Jönnek a menekültek, jönnek, jönnek.. Európa kicsire nem néz, így arra sem: ki a felelős menekülésükért, legalábbis nagyobbrészt? Ő is? Dehogy! Fehér bárány ez a földrész, vagy legalábbis akként béget. Benne egy kicsike országocska különösen.. Hát, utóbbi úgy, de úgy tud bégetni!

No és az Amerikai Nagybácsija? Hát az is fehér bárány, de mekkora! Csak a bégetést illetően bújik olykor más bőrbe.. Aki másként béget, mint ő, hát az nagyon megbánja!

Igaz is.. A menekült, mondja Európa (még inkább benne egy kis idétlen földecske), legyen igazi menekült! Hozzon írást a szembenálló harci felektől, hiteles pecsétekkel, hogy őt azután tényleg elüldözték a hazájából! Az nem elég, hogy a házukba rakéta csapott bele, és fél családjuk otthagyta a fogát, sőt, nem csak a fogát. Kell az írás, nem csak az Írás! Nocsak, nocsak.. Az, hogy nemrég Európa is gyártotta a menekülteket, Líbiában, meg közelebb is, a Balkánon? Kit érdekel? Hol van már a tavalyi hó! Rendnek muszáj lenni, de úgy, hogy egyeseknek nagy hasznot hozzon a rendetlenség! Kiknek is?

Persze, vélik egy kis ország bölcs agyú vezetői, a gazdasági menekült, az merőben más! Gazdasági menekült az, aki itt akarja, szégyentelenül, kikerülni az éhhalált, miközben otthon is éhen halhatna. Legalábbis ilyen a gazdasági menekültek egyik fajtája. Az a becstelen! Van viszont más, becsületes gazdasági menekült is, aki nagy halom pénzzel érkezik, honpolgárságot, letelepedési engedélyt vásárol. Lehet, hogy később majd mérges lesz, és ezt-azt felrobbant, de így mulat egy.. magyarrá (európaivá) lett úr!

Európa, persze, összehangolhatná tényleges lehetőségeit, és az emberiességből adódó kötelességeit. Ám az ilyen összehangolás nehézkes, gondolkodást igényel, és még azt is nehezíti, hogy a nacionalizmus dicső jobboldali kardjával lesújtson a törvény azokra a szemtelen erkölcscsőszökre, akik a Bibliára hivatkoznak bizonyos, túl gyakori történéseknél: NE LOPJ!

Az a tengerentúli Nagybácsi, persze, egykor, sok menekültet befogadott, nem csak Európából általában, de azon belül még egy bizonyos kis országocskából is, amelyik ezt manapság szemérmesen nem emlegeti, - és a Nagybácsi ettől korántsem lett kisebb. Sőt!

No és ez az Európa, ha nem kap egy kis fiatalabb vérátömlesztést, hamarosan két mankón fog járni, úgy elöregszik.. Ó, jaj, bocsánat, ezen is el kellene gondolkodni, értelmesen, és ez nektek, sunyi hunpolgár európaiak, nem megy! Ami nem megy, azt ne erőltessük, - mondta egy szakállas, ma már népszerűtlenné tett történelmi bácsi, de azért mégis..

Nincs megoldás arra, hogy a kecske se maradjon meg, és a káposzta is eltűnjön, korrumpálódott leveleivel és torzsájával egyetemben?

Van! VAN! Csak össze kell hozni, egyeztetni a gyakorlatiasan gyors megoldást, és a Fenséges Szeretet Törvényét?

Nem a Nagy Európai Fal, vagy Áramlás Elleni Áramkerítés a megoldás, hanem a Szent Parti Őrség, Európa testvonalainál, de még királynői popsijára is kiterjedően, mert ugyebár, esetleg még azon a lyukon is, a kétségbeesettek..

Kell hozzá, persze, a kán. A Vati. Annak már nagy gyakorlata is van, hát még az Eszméje! Szent Parti Őrség néz. Hajón csórók? Fegyvert szegezz! Gördülő dördülések.. Nem! Ez nem a csóró menekültek hazakényszerítése, hanem inkább Mennybe kényszerítése. Jó helyre. Jótett. Jön a segítség is, tömjénüsttel, imákkal. Mint a történelemben annyiszor! Nem emlékeztek, mániákus amnéziások?

Na! Látjátok, birkácskáim, a hőség ellenére is tudok nektek józanul hűvös gondolatokat adni.

Nem szerettek gondolkozni?

Megértem. Én sem, - de mit tegyek? Nekem nem a ti istenetek parancsol, hanem egy másik.. Nem tehetek róla.

Nektek ezt az Istent nem ajánlom, mert utálja a szolga módon mindenre rábégetőket..

(2015)


Advertisementkazmereshuba377.jpg
Megnézem

Még több képregény!Online TV nézés


Copyright vEsti24

Egészségügyi hírek

Hasznos tudnivalók

Aktuális időjárás >
Menetrendek >
Műsorok >
Térképek >
Tudakozó >
Valutaváltó >
Műholdkép

Kérdezzen bátran!

Keressen minket!


Betegjogi-Jogi-Biztosítói-Szakértői-Perstratégiai konzultációs iroda

MonaPhone

Ingyenes internetes videóbeszélgetés a regisztrált felhasználóink részére
MonaPhone 2.2 letöltés