Skip to content
Világszínvonal hírek:

Jún 09
2015

Lelkes Miklós Zsolt: Kötéltánc. Underground Kiadó, 2015.

Írta: Lelkes Miklós, könyvismertetĂ©s

A június hőség kellős közepén jelent meg Lelkes Miklós Zsolt kalandregénye, a Kötéltánc, amelyik nem nélkülözi a forró helyzeteket, közben azonban kissé lehűlt a levegő, így talán az izgalmas könyv még élvezetesebb.

Benne négy főszereplő - három férfi és egy nő - nagy pénzért kockáztatja életét, és velük van, jóban-rosszban, Csajkovszkij is, a kutya. A pénzt szeretnék megkapni, tehát elsősorban nem valamiféle nemes érdek, eszme vezeti őket, de ténylegesen mégis egy beláthatatlan következményekkel járható tragédia megelőzésén dolgoznak. A kalandok négy országon keresztül folytatódnak, és természetesen nem volna helyes, ha a történet végéből bármi is idekerülne.

A Szerző sokoldalúan mutatja be a szereplők jellemét, érzés- és gondolatvilágát, olykor eredeti humorát, de az őket segítőket, és ellenségeiket is igyekszik tárgyilagosan megítélni.

A Szerző három, az Underground Könyvkiadónál megjelent, és ott megrendelhető munkája (interneten: http://undergroundbolt.hu/catalogsearch/result/?q=Lelkes+Mikl%C3%B3s+Zsolt) más-más jellegű: a Sárkányölők vére színdarab az 1956-os magyarországi forradalomról szól, az Ősi kincsünk: a magyar konyhaművészet a magyar konyhaművészet múltjával foglalkozik, a Kötéltánc pedig kalandos történet. Az utóbbi címlapján levő rajz Rusovszki Szilvia munkája.

(2015)


Advertisementkazmereshuba387.jpg
Megnézem

Még több képregény!Online TV nézés


Copyright vEsti24

Egészségügyi hírek

Hasznos tudnivalók

Aktuális időjárás >
Menetrendek >
Műsorok >
Térképek >
Tudakozó >
Valutaváltó >
Műholdkép

Kérdezzen bátran!

Keressen minket!


Betegjogi-Jogi-Biztosítói-Szakértői-Perstratégiai konzultációs iroda

MonaPhone

Ingyenes internetes videóbeszélgetés a regisztrált felhasználóink részére
MonaPhone 2.2 letöltés